Norwich schoonloopmat zwart

De Norwich heeft veel te bieden. Deze mat is veelzijdig toepasbaar en bijzonder functioneel. Het slijtvaste polyamide absorbeert vocht en de lichte schraapvezel voorkomt inloop van vuil. Hierdoor is de Norwich een flexibele alleskunner. Met klasse 23/31 heeft de mat een stevig karakter en is inzetbaar van zwaar residentieel gebruik tot en met licht projectgebruik en is daardoor bijzonder geschikt voor gebruik in boetieks, retail, kleinere kantoren en sportscholen. Met brandklasse Cfl-s1 voldoet Norwich vanzelfsprekend aan de brandveiligheidseisen voor projectgebruik. De matten hebben een standaardbreedte van 135 of 200 cm.

Kenmerken

  • Rolbreedte: 135 of 200 cm
  • Poolmateriaal: 100% polyamide
  • Rug: PVC
  • Totale Dikte: 7,5 mm

Onderhoud matten

Wekelijks stofzuigen is voldoende om je schoonloopmat optimaal te houden gedurende een langere tijd. Heb je hardnekkige vlekken? Maak je entreemat dan schoon met een voor jouw mat geschikt schoonmaakmiddel of water.

Beautifloor blog

Wil je weten hoe je krassen uit je vloer verwijderd? Hoe je de perfecte vloer kiest voor jouw woon- en leefomstandigheden of de nieuwste vloertrends bekijken? Lees dan ons blog!

 

Zoek een winkel

Van modern tot klassiek, van industrieel tot tijdloos; iedereen heeft een andere stijl. In welk interieur voel jij je thuis? Bekijk al onze vloeren bij een dealer bij jou in de buurt.