Outdoormat - Derby Sand

De Beautifloor Derby outdoormatten combineren veiligheid, functionaliteit en elegantie voor elke entree. De matten zijn anti-slip, weerbestendig en waterdoorlatend, ideaal voor buiten! De Derby matten zijn verkrijgbaar in vijf kleuren zowel op rol als in traptreden. De mat heeft een maximale breedte van 120 cm en is op elke gewenste lengte te snijden. De traptreden zijn verkrijgbaar met een afmeting van 30 (25 cm diepte + 5 cm trapneus) x 73 cm.

Kenmerken

  • Rolbreedte: 120 cm
  • Poolmateriaal: PVC korrels
  • Rug: PES/glasvezel garen gecoat in PVC foam
  • Totale Dikte: 7 mm

Onderhoud matten

Wekelijks stofzuigen is voldoende om je schoonloopmat optimaal te houden gedurende een langere tijd. Heb je hardnekkige vlekken? Maak je entreemat dan schoon met een voor jouw mat geschikt schoonmaakmiddel of water.

Beautifloor blog

Wil je weten hoe je krassen uit je vloer verwijderd? Hoe je de perfecte vloer kiest voor jouw woon- en leefomstandigheden of de nieuwste vloertrends bekijken? Lees dan ons blog!

 

Zoek een winkel

Van modern tot klassiek, van industrieel tot tijdloos; iedereen heeft een andere stijl. In welk interieur voel jij je thuis? Bekijk al onze vloeren bij een dealer bij jou in de buurt.