Klik Vinyl vloeren

De perfecte keus voor eenvoudige installatie en onderhoud

slider cover

Klik Vinyl vloeren voor optimaal wooncomfort

Ben je op zoek naar een vloer die niet alleen mooi, maar ook eenvoudig te installeren en onderhouden is? Dan is Beautifloor Klik Vinyl de perfecte keus. De vloeren zijn antistatisch, vrij van schadelijke stoffen en antibacterieel, waardoor ze zeer geschikt zijn voor mensen met een allergie. Door het vuilafstotende karakter zijn de vloeren makkelijk schoon te houden met een stofzuiger of lichtvochtige doek. De optimale geluiddemping en warmte isolerende eigenschappen zorgen voor een heerlijke woonomgeving. En dankzij de Uniclic verbinding is de vloer niet alleen eenvoudig te installeren, maar ook nog eens makkelijk mee te verhuizen. 

 

We didn't found any products based on these criterias.

Onderhoud Klik-Vinyl

Wekelijks stofzuigen is voldoende om je vloer optimaal te houden gedurende een langere tijd. Heb je hardnekkige vlekken? Maak de vloer dan schoon met een voor jouw vloer geschikt schoonmaakmiddel en vochtige doek.

Beautifloor blog

Wil je weten hoe je krassen uit je vloer verwijderd? Hoe je de perfecte vloer kiest voor jouw woon- en leefomstandigheden of de nieuwste vloertrends bekijken? Lees dan ons blog!

 

Zoek een winkel

Van modern tot klassiek, van industrieel tot tijdloos; iedereen heeft een andere stijl. In welk interieur voel jij je thuis? Bekijk al onze vloeren bij een dealer bij jou in de buurt.