Lamelparket vloeren

Vloeren van echt hout met het voordeel van een klik verbinding en een ideale prijs - kwaliteitverhouding

slider cover

Kies voor de natuurlijke uitstraling van een parketvloer

Beautifloor biedt een onderscheidende collectie houten vloeren met een warme, sfeervolle uitstraling en optimale prijs-kwaliteitverhouding. Met diverse dessins en verschillende uitvoeringen is er voor alle woonstijlen een geschikte houten vloer. De vloeren in de Beautifloor lamelparket collectie zijn ‘woonklaar’ geolied of extra mat gelakt. Dit betekent dat ze na plaatsing niet behandeld hoeven te worden en direct gebruikt kunnen worden. Ook zijn ze daardoor eenvoudig in onderhoud en hebben ze een stijlvolle, matte finish met een heel natuurlijke uitstraling. Het parket is verkrijgbaar in maar liefst 18 uitvoeringen.

Onderhoud Parket

Wekelijks stofzuigen is voldoende om je vloer optimaal te houden gedurende een langere tijd. Heb je hardnekkige vlekken? Maak de vloer dan schoon met een voor jouw vloer geschikt schoonmaakmiddel en niet te natte doek.

Beautifloor blog

Wil je weten hoe je krassen uit je vloer verwijderd? Hoe je de perfecte vloer kiest voor jouw woon- en leefomstandigheden of de nieuwste vloertrends bekijken? Lees dan ons blog!

 

Zoek een winkel

Van modern tot klassiek, van industrieel tot tijdloos; iedereen heeft een andere stijl. In welk interieur voel jij je thuis? Bekijk al onze vloeren bij een dealer bij jou in de buurt.