curve curve

Voor alle woonwensen een vloer

De Beautifloor collectie bestaat uit lamelparket, klik vinyl, PVC design vloeren en laminaatvloeren. Deze collectie wordt aangevuld met goede entreematten, zodat je vloer beter beschermt is tegen het inlopen van vuil.

Alle vloeren van Beautifloor bieden een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding met opties voor verschillende woonwensen. Zoek je naar een vloer die niet alleen praktisch maar ook zeer comfortabel is? Kies dan voor een PVC of klik-vinyl vloer. Deze vloeren zijn kras-, vlek- én waterbestendig, eenvoudig in onderhoud en hebben een zeer aangenaam loopgeluid. Liever een handige klikvloer met een ruime keuze aan natuurechte dessins? Dan is een laminaatvloer dé oplossing. En zoek je een écht houten vloer, zonder de nadelen van een traditionele parketvloer? Kies dan voor Beautifloor lamelparket. Deze ‘woonklaar geoliede’ vloeren kunnen na installatie direct gebruikt worden en hoeven niet extra behandeld te worden.

Onze pluspunten

  • Onderhoudsvriendelijke vloeren

  • Trendy (foto)realistische collecties 

  • Van rustige dessins tot zeer levendige, rustieke vloeren

  • Eenvoudig te leggen met ons Uniclic en ClickXpress systeem

  • Optimaal comfort: geluiddempend en warmte isolerend

  • Anti-allergisch: antibacterieel, antistatisch en vrij van schadelijke stoffen

  • Je hebt jarenlange garantie

Altijd een oplossing

Met keuze uit PVC, Klik-Vinyl, Laminaat- en Lamelparketvloeren is er voor iedere woonwens een Beautifloor vloer. Zoek je een vloer voor in de slaapkamer, keuken, woonkamer of zelfs badkamer? Met Beautifloor is er altijd een oplossing.

Uitgebreide collecties

Bij Beautifloor vind je vloeren die aansluiten bij alle stijlen en interieurs. Van lichte tot intens donkere kleuren en van natuurechte hout dessins tot moderne tegelvloeren. Uitgevoerd in diverse lengtes, zelfs extra brede panelen.

Garantie op kwaliteit

Alle Beautifloor vloeren hebben een uitstekende kwaliteit en zijn gemaakt voor jarenlang woonplezier. Mocht er onverhoopt toch iets met de vloer gebeuren, kom dan even langs, bel of mail ons. Je hebt jarenlange Beautifloor garantie.