Beautifloor laminaatactie

10% korting

 

Kom nu naar Roede Vloeren in Haren en laat je verrassen door het prachtige aanbod Beautifloor vloeren. Profiteer de hele maand maart van fijne actieprijzen op de gehele Laminaat collectie van Beautifloor.

Geniet van een ruime keuze in kleuren en structuren en laat je adviseren door onze vakkundige medewerkers.

Laat ons weten wanneer jij langs wilt komen door te klikken op onderstaande knop en we nemen contact met je op.

 

Maak afspraak Bekijk onze collectie

Voor alle woonwensen een vloer

De Beautifloor collectie bestaat uit lamelparket, klik vinyl, PVC design vloeren en laminaatvloeren. Deze collectie wordt aangevuld met goede entreematten, zodat je vloer beter beschermt is tegen het inlopen van vuil.

Alle vloeren van Beautifloor bieden een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding met opties voor verschillende woonwensen. Zoek je naar een vloer die niet alleen praktisch maar ook zeer comfortabel is? Kies dan voor een PVC of klik-vinyl vloer. Deze vloeren zijn kras-, vlek- én waterbestendig, eenvoudig in onderhoud en hebben een zeer aangenaam loopgeluid. Liever een handige klikvloer met een ruime keuze aan natuurechte dessins? Dan is een laminaatvloer dé oplossing. En zoek je een écht houten vloer, zonder de nadelen van een traditionele parketvloer? Kies dan voor Beautifloor lamelparket. Deze ‘woonklaar geoliede’ vloeren kunnen na installatie direct gebruikt worden en hoeven niet extra behandeld te worden.

curve curve
curve curve