curve curve

Een laminaatvloer voor iedere woonstijl bij Van Veen's Interieur te Urk

De Beautifloor laminaat collectie bestaat uit de series Ardennen, West-Vlaanderen en Henegouwen. In totaal zijn er maar liefst 28 aantrekkelijke dessins. Hierdoor is er altijd een Beautifloor laminaat vloer te vinden die past bij jouw persoonlijke woonstijl. Bij Van Veen's Interieur in Urk helpen we je graag verder! 

De Ardennen serie is afgewerkt zonder V-groef. Hiermee krijg je een prachtige, vlakke vloer in een dessin naar keuze.

De West-Vlaanderen collectie is afgewerkt met een impression voeg die de zijkanten van de planken op een subtiele manier accentueert. Hierdoor krijgen de planken een extra dimensie. Doordat de 2-zijdige V-groef optisch extra lengte aan de vloer meegeeft, lijkt de ruimte nog groter. 

De Henegouwen serie is uitgevoerd in extra brede planken, wat zorgt voor een zeer ruimtelijk effect. Brede delen laminaat laten de kamer niet alleen groter lijken, maar geven ook een moderne uitstraling met minder herhaling van de V-groeven. 

Gemakkelijke plaatsing dankzij klikverbinding

De Ardennen en West-Vlaanderen collectie zijn door het Uniclic systeem eenvoudig te leggen en zeer stabiel. De Uniclic verbinding zorgt voor een zeer hoge treksterkte, waardoor de vloeren erg duurzaam zijn. De Henegouwen collectie is voorzien van het zeer gemakkelijke ClickXpress systeem. Ook zijn alle Beautifloor laminaat vloeren geschikt voor vloerverwarming.

Voor een woning waarin geleefd wordt

Beautifloor laminaatvloeren zijn dankzij de ijzersterke slijtlaag bestand tegen een stootje. Ook zijn ze door het vuilafstotende karakter zeer eenvoudig te onderhouden met een stofzuiger of door lichtvochtig te reinigen met een professionele laminaatreiniger. De inloop van vuil en vocht kan ook voorkomen worden door een goede inloopmat te plaatsen bij alle ingangen van de woning. 

Garantie

Beautifloor laminaat vloeren hebben een uitstekende kwaliteit. Mocht er onverhoopt toch iets met de vloer gebeuren, dan kun je aanspraak maken op jarenlange garantie.

curve curve