curve curve

Kies voor kwaliteit met Beautifloor entreematten

We weten allemaal hoe belangrijk die eerste indruk is. Daarom is de entree van je woning of bedrijf zo belangrijk! Beautifloor levert goed schoonlooptapijt waarmee je bezoeker niet alleen verzekert is van een prettige kennismaking, maar schoonlooptapijt houdt je woning of bedrijf ook nog eens schoon. Dat scheelt weer schoonmaaktijd en voorkomt extra onderhoudskosten aan je vloer, veroorzaakt door slijtage.

Welke schoonloopmat?

Beautifloor levert schrapende matten, absorberende matten of een combinatie van beiden. De combinatie van zachte en harde garens geven schrapend schoonlooptapijt dubbele eigenschappen: de harde garens schrapen het vuil van de voeten terwijl de zachte garens vocht absorberen. Absorberend schoonlooptapijt bestaat vooral uit zachte garens die in staat zijn vuil op te nemen en ideaal zijn voor vochtopname.

In alle soorten en maten verkrijgbaar

Ons schoonlooptapijt heeft verschillende eigenschappen die voor verschillende situaties van toepassing kunnen zijn. Zo zijn onze matten inzetbaar voor licht residentieel gebruik tot en met licht projectgebruik en zijn verkrijgbaar in diverse maten afhankelijk van je wensen. Je kunt kiezen uit veel verschillende kleuren, texturen en designs. Van neutrale tot meer uitgesproken tinten. En van subtiel tot wat meer gemêleerd. Dus er is altijd een mooie match met je vloer. Bekijk onze collectie om te zien welke mat jouw wensen en woonsituatie tegemoet komt.

De juiste afwerking

Alle schoonloopmatten van Beautifloor worden op maat bij je thuis of op locatie afgeleverd. Dit betekent dat de mat meteen geplaatst kan worden. Dit kan in een uitsparing in bijvoorbeeld je harde vloer, of als mat over je bestaande vloer heen. De matten zijn hierdoor eenvoudig in onderhoud en krijgen een moderne uitstraling. Welke kenmerken jouw favoriete mat heeft ontdek je op de productpagina.

Garantie

Zoek je niet alleen de beste, maar ook de betrouwbaarste entreemat? Beautifloor entreematten hebben een uitstekende kwaliteit. Mocht er onverhoopt toch iets met de mat gebeuren, dan kun je aanspraak maken op jarenlange garantie.

curve curve