curve curve

De beste onderhoudsproducten voor Rigid PVC

Om onderhoud aan jouw vloer zo gemakkelijk mogelijk te houden, adviseren wij speciaal voor Beautifloor Rigid PVC vloeren de onderhoudsproducten van James. Deze zijn verkrijgbaar via een Beautifloor dealer in de buurt of via www.james.eu. Hieronder de James producten geschikt voor jouw Rigid vloer:

  • James Basisreiniger; voor het wekelijks ph-neutraal reinigen van je vloer.
  • James Remover; bij het verwijderen van vlekken op basis van olie, verfvlekken, nagellak en lijm.

Tips & adviezen

  • Voorkomen is beter dan genezen. Iedereen die bij je binnenloopt neemt een stukje buitenwereld mee via zijn of haar schoenzolen. Door toepassing van een goede entreemat of schoonloopzone voorkomt je grotendeels de inloop van vuil en vocht, waardoor je jouw Beautifloor Rigid PVC vloer minder vaak hoeft schoon te maken en de levensduur ervan wordt verlengd.

  • Voorkom langdurig contact tussen vinyl en rubber. Door migratie kan er een blijvende donkerbruine verkleuring optreden

  • Schuif geen zware voorwerpen over de vloer en voorzie stoelpoten en ander meubilair van goede viltjes van bijvoorbeeld www.scratchnomore.com.

  • Vervang eventueel de wieltjes onder de bureaustoelen door wieltjes, die geschikt zijn voor vlakke vinyl vloerbedekking

  • Gemorste vloeistoffen z.s.m. verwijderen

Dagelijks onderhoud

Stofzuigen of stofwissen en afnemen met een licht vochtige dweil met PH-neutrale schoonmaakmiddelen zoals James Basisreiniger is voldoende. Deze behandeling is geschikt voor het verwijderen van de meeste vervuiling. Om sterkere vervuiling te verwijderen zoals nagellak vlekken of schoenstrepen, kan James Remover gebruikt worden. Heb je grotere vlekken? Vul dan de vlekkenwijzer in op de website van James voor een passende oplossing.