curve curve

Betaalbare PVC vloeren van Beautifloor

Dankzij een combinatie van trendy fotorealistische dessins, voelbare oppervlaktestructuren en royale afmetingen van de stroken, zijn Beautifloor PVC Design vloeren een belangrijke rol gaan spelen binnen de pvc vloeren markt. Beautifloor PVC vloeren bieden volop ruimte voor creativiteit en geven je alle ruimte voor decoratieve verwerkingsmogelijkheden. Door het gebruik van decorstrips krijgt de vloer al een geheel andere look, maar ook legpatronen met bijvoorbeeld borderranden en visgraatmotieven zijn allemaal mogelijk.

Geschikt voor vloerverwarming

Alle vloeren in de Beautifloor PVC collectie zijn geschikt voor vloerverwarming- en vloerkoeling. Ook zijn de vloeren waterbestendig, hebben ze een hoge slijtvastheid en zijn ze bestendig tegen krassen en vlekken. Voor optimaal wooncomfort zijn PVC vloeren geluidwerend met een erg aangenaam loopgeluid.

Eenvoudig in onderhoud

Beautifloor PVC vloeren vragen weinig onderhoud. De schoonmaak beperkt zich tot regelmatig stoffen en dweilen. Om de vloer lang in een goede conditie te houden, adviseren wij de vloer na plaatsing te voorzien van PVC Polish. De frequentie voor periodiek onderhoud is ontzettend afhankelijk van de gebruiksintensiteit, de hoeveelheid vuil die er mee naar binnen wordt gelopen en de wijze waarop het dagelijks onderhoud wordt uitgevoerd. Wij adviseren een goede schoonloopmat te plaatsen om nog langer te genieten van je nieuwe PVC vloer. 

Garantie

Beautifloor PVC vloeren hebben een uitstekende kwaliteit. Mocht er onverhoopt toch iets met de vloer gebeuren, dan kun je aanspraak maken op jarenlange garantie.

curve curve