curve curve

Betaalbare Traprenovatie van Beautifloor

De Beautifloor PVC Design Traprenovatie collectie is verkrijgbaar in 2 series en 10 uitvoeringen. Een houtserie van 6 items en een tegel serie van 4 items. Deze 10 uitvoeringen vormen een perfecte match met onze PVC Design Cols, Vallee en Rue series. De houtdesign Traprenovatie serie heeft Embossing In Register. Dat betekent dat de structuur in de toplaag precies het dessin van de filmlaag volgt. De tegel serie heeft een natuurgetrouw steen reliëf. Dit maakt beide series haast niet van echt te onderscheiden.

Eenvoudig in onderhoud

Doordat de toplaag van onze Traprenovatie onderdelen voorzien is van dezelfde laag als onze Beautifloor PVC vloeren, loopt je vloer perfect over van gang of woonkamer naar trap. De traptreden hebben daarnaast geen enkele naad, waardoor de trap een prachtig strakke uitstraling heeft. Ook maakt dit de schoonmaak nog eenvoudiger, met regelmatig stoffen en dweilen voorzie je  in het wekelijks onderhoud. Door de PVC toplaag bovenop het stevige MDF zijn de traptreden ook nog eens waterbestendig. Ideaal voor drukke levens!

Het installeren van PVC Design traptreden

Al onze Beautifloor PVC Design Traprenovatie traptreden worden geleverd als dubbele traptrede. Dit betekent dat er twee treden uit één plank gezaagd kunnen worden. Door de maximale breedte van 138 cm, kunnen vrijwel alle trappen gerenoveerd worden met de PVC Design Traprenovatie. Naast traptreden zijn er ook bijpassende stootborden en neuslijsten verkrijgbaar. Ga je liever voor een tegellook of houtlook trap in combinatie met wit stootbord? Dat kan uiteraard ook! Onze stootborden zijn ook leverbaar in RAL9010. Informeer bij je Beautifloor Traprenovatie dealer naar de mogelijkheden.

Garantie

Beautifloor PVC vloeren en traptreden hebben een uitstekende kwaliteit. Mocht er onverhoopt toch iets met de vloer gebeuren, dan kun je aanspraak maken op jarenlange garantie.

curve curve