curve curve

Kies voor gemak met Beautifloor Klik Vinyl

Ben je op zoek naar een vloer die niet alleen mooi, maar ook eenvoudig te installeren en onderhouden is? Dan is Beautifloor Klik Vinyl de perfecte keuze. Door de prachtige houtdessins, voorzien van een houtnerfstructuur, is het net alsof je een houten parketvloer in je woning hebt liggen. Beautifloor Klik Vinyl vloeren zijn niet alleen geschikt voor woon- en slaapkamers, maar ook goed voor installatie in keukens en kantoorruimten. En dankzij de krasbestendige toplaag ben je gegarandeerd van jarenlang woonplezier.

Comfortabel wonen

Een vinyl vloer voelt heel plezierig aan de voeten en is daardoor zeer comfortabel. Door de PVC toplaag en onderlaag van kurk heeft Beautifloor Klik Vinyl een prettig loopgeluid. Ook kunnen deze vloeren zonder problemen worden geinstalleerd op vloerverwarming. Samen met de optimale geluiddemping en het warmte isolerende karakter zorgt dit voor heerlijk woongenot. 

Gemakkelijke plaatsing dankzij Uniclic

Dankzij het Uniclic systeem zijn de vloeren zeer eenvoudig en zonder lijm te leggen. Ook kunnen ze gemakkelijk gedemonteerd worden. Ideaal als een vloer meeverhuisd moet worden. De vinyl toplaag van de vloeren is bevestigd op een hoogwaardige en vochtwerende HDF tussenlaag, waarbij de onderlaag van kurk is. Hierdoor zijn de vloeren uitermate sterk.

Geschikt voor vloerverwarming

Alle vloeren in de Beautifloor Klik Vinyl collectie zijn geschikt voor vloerverwarming- en vloerkoeling. Ook zijn de vloeren waterbestendig, hebben ze een hoge slijtvastheid en zijn ze bestendig tegen krassen en vlekken. Voor optimaal wooncomfort zijn Klik Vinyl vloeren geluidwerend met een erg aangenaam loopgeluid. Welke kenmerken jouw favoriete vloer nog meer heeft ontdek je op de productpagina.

Garantie

Beautifloor Klik Vinyl vloeren hebben een uitstekende kwaliteit. Mocht er onverhoopt toch iets met de vloer gebeuren, dan kun je aanspraak maken op jarenlange garantie.

curve curve