curve curve

Betaalbaar Rigid PVC van Beautifloor

De Beautifloor Rigid PVC collectie staat voor warmte, trendgericht en absolute kwaliteit. Samen met de vaste 10dB ondervloer en waterbestendige toplaag een waar woongenot voor elk huis! Kies je voor een houtstructuur of wil je toch graag die betonnen look in je woning? De Monte, Lago en Castello serie zijn eenvoudig te combineren met alle woonstijlen. Ga je verhuizen en wil je die mooie Rigid vloer graag meenemen? Dat kan ook! Alle Beautifloor Rigid PVC vloeren zijn eenvoudig zonder lijm te plaatsen door de Uniclic of Unidrop klikverbinding.

Geschikt voor vloerverwarming én vloerkoeling

Alle vloeren in de Beautifloor Rigid collectie zijn met een warmteweerstand tussen 0,04m² K/W en 0,047m² K/W geschikt voor watergedragen vloerverwarming tot een maximale oppervlaktetemperatuur van 27˚C. Ook kan een Beautifloor Rigid vloer worden toegepast bij vloerkoeling. De vloeren waterbestendig, eenvoudig te plaatsen, hebben een hoge slijtvastheid en zijn bestendig tegen krassen en vlekken. Voor optimaal wooncomfort zijn Rigid PVC vloeren geluidwerend met een erg aangenaam loopgeluid.

Gemakkelijk te onderhouden

Alle Beautifloor Rigid PVC vloeren zijn geheel waterbestendig en tevens eenvoudig in onderhoud. Stofzuigen of stofwissen en afnemen met een licht vochtige dweil met PH-neutrale schoonmaakmiddelen is voldoende. De frequentie voor periodiek onderhoud is ontzettend afhankelijk van de gebruiksintensiteit, de hoeveelheid vuil die er mee naar binnen wordt gelopen en de wijze waarop het dagelijks onderhoud wordt uitgevoerd. Wij adviseren een goede schoonloopmat te plaatsen om nog langer te genieten van je nieuwe Rigid PVC vloer. 

Plank opbouw

Alle planken uit de Beautifloor Rigid serie hebben een eigen 10dB ondervloer waardoor de vloer nog meer geluid dempt en gemakkelijk te plaatsen is. De dubbele glasvezel kern samen met de kras- en vlekresistente toplaag van PVC zorgen voor een stabiele vloer met een minimale werking en een fijn loopgeluid.

Garantie

Beautifloor Rigid PVC vloeren hebben een uitstekende kwaliteit. Mocht er toch een gebrek aan het product zijn, dan kun je aanspraak maken op de jarenlange garantie. Beautifloor biedt een prachtige vloer die je jarenlang woonplezier garandeert.

curve curve